Havnefest på Avernakø Havn

Havnefest på Avernakø Havn

14. august 2021 Slået fra Af Mary-Ann

Nu sidder vi og venter.
Der skal være havnefest på havnen idag d. 14.08.2021.
Vi har haft fantastisk vejr den sidste uges tid, men det begyndte at blæse op i nat. Det er vist 11 m/sek. vi er oppe på og himlen er grå. Det skal vist også regne senere på dagen men måske kommer der lidt sol. Det er så uretfærdigt for de unge mennesker der afholder arrangementet. og for at det ikke skal være løgn, er færgen indstillet midlertidigt pga. en teknisk fejl, og ingen ved hvornår den sejler igen. Vi var nede at hjælpe dem igår. Der skulle laves skilte og sættes telt op, bygges bar, osv. og da var vejret perfekt til en havnefest. Øv. Det bliver nok en kold omgang, men vi dukker op. Oscar som står for det håber på omkring 400 mennesker og gerne lidt flere. Der er købt østers og der skal laves cocktails og alt muligt andet er gjort klart.

Arrangørerne fra “Avernax”, Øens festival, er med i arrangementet. De trænger vel også til at komme ud i deres hi, da de sidste 2 år har været lukket ned, pga. Corona.

Der kommer flere bands og underholder. Men lad os se om ikke solen kommer lidt frem senere på dagen. Vi kommer i hvert fald.