PaintShop Pro

PaintShop Pro

For rigtigt mange år siden, faktisk i slutningen af 90’erne, fik jeg interessen for at lave grafik i PaintShop Pro. (I daglig tale, PSP)

Jeg startede med version 4, og arbejdede mig op igennem versionerne.

I 1999 blev jeg ansat ved et lille softwarefirma, som distribuerede PaintShop Pro. Her fik jeg job som tutorialudvikler og PSP supporter. Det var bare det bedste. Min hobby blev mit arbejde. Hvem kan dog klage over det? Det sluttede desværre i 2006, da firmaet lukkede.

I den forbindelse med mit job, oprettede jeg et par hjemmesider, rent privat. Det var henholdsvis PSPinfo.dk og PSPgrafik.dk. Begge disse sider bliver nedlagt efterhånden som de udløber.

Jeg har ikke haft den fornødne tid, og interesse de sidste mange år, og opdagede at jeg ikke har foretaget mig noget som helst på nogen af de sider, siden 2011. Derfor mente jeg at det var tid til fornyelse.

Jeg har dog planer om, at jeg kan tage det op igen. Nu er jeg jo gået på efterløn.

PaintShop Pro er efterhånden blevet et program hvori man redigerer fotos, men PSP kan så meget mere. Jeg bruger det på en lidt anden måde, som mine vejledninger (Tutorials) viser.

Hvis du er PaintShop Pro – fan, er det måske en god ide at hænge på. Jeg har planer om at lægge nye tutorials op, hen ad vejen.