Indkøbsmuligheder

Indkøbsmuligheder

22. januar 2021 Slået fra Af Mary-Ann

Som det allerførste og en af livsnerverne på Avernakø, har vu vores Købmand. Uden Pia ville det være noget besværligt når man skal have handlet ind. Hun har alt hvad man har brug for i det daglige, og her kan man altid få en sludder og udveksle nyheder 🙂
Uden købmanden var vi tvunget til at handle inde på Fyn. Det er en halv dagsrejse for at tage ind og købe en liter mælk og en dåse flåede tomater. 🙂

Dernæst har vi Landhotellet som ejes og drives af Gitte Ged. Ud over at have en B&B og spisested, har hun også en lille shop, hvor hun sælger at fra knapper af gedehorn til hjemmelavet is. En lille butik der er et besøg værd.

Så har vi Gårdbutikken i Munke. Det er Ulla og Flemming der står for den. her kan der købes grønt og kød af egen avl. Absolut også værd at besøge.